Pakketten

We bieden de volgende vier pakketten:

 

Pakket A Consult aan huis.

Als je aanmeldt voor een consult aan huis, vragen wij vriendelijk om ook de vragen onder aan deze pagina te beantwoorden. Door de informatie die u daarmee geeft kunnen  wij beter voorbereid het huisbezoek in gaan. Na de hulpvraag  volgt een huisbezoek van ongeveer 1,5 uur. Tijdens het huisbezoek kan het wenselijk zijn dat we een voedingsmoment en/of slaapmoment meekijken. Dit ligt natuurlijk aan de hulpvraag die je hebt. Na het huisbezoek ontvang je binnen 24 uur een plan van aanpak waarmee je zelf aan de slag gaat. De eerste twee weken na het huisbezoek is er een onbeperkte mogelijkheid tot contact via app/mail/telefoon.

De kosten voor dit pakket bedragen 130 Euro. De rekening wordt met het plan van aanpak meegestuurd.

 

Pakket B Consult op afstand.

Na aanmelding voor een consult op afstand, krijg je een inlogcode waarmee je op deze site de vragen kunt beantwoorden. Aan de hand van de antwoorden en een telefonisch gesprek volgt er binnen 24 uur na het telefonisch contact een plan van aanpak waarmee je zelf aan de slag gaat. De eerst twee weken na het telefonisch contact is er een beperkte mogelijkheid om contact met ons te hebben via app/mail/telefoon.

De kosten voor dit pakket bedragen 90 Euro. de rekening wordt met het plan van aanpak meegestuurd.

 

Pakket C De baby komt bijna.

Nog een paar weken en dan mag je  jouw baby in je armen houden! Wat een mooie gedachte! Er gaan vast allerlei vragen door je hoofd over hoe het zal zijn en wat je kunt verwachten als de baby er eenmaal is. Onze ervaring is dat het verhelderend kan zijn om onder begeleiding hierover met een aantal zwangeren te praten, waardoor je nog beter voorbereid begint aan het moederschap. We willen dit aanbieden in groepen van maximaal 6 personen, met de mogelijkheid van 2 ochtenden of 2 avonden.

De kosten voor dit pakket zijn 60 Euro. De rekening wordt na de eerste ochtend/avond opgestuurd.

 

Pakket D De baby is er.

Na het lange wachten is je baby er nu. Is alles gegaan zoals je had  verwacht? Zie je door alle goed bedoelde adviezen het advies wat bij jou hoort nu niet meer? Wij willen graag met jou en andere net bevallen moeders om te tafel gaan zitten om op zoek te gaan naar wat je eigenlijk wilt met en voor je baby en wat je daar voor nodig hebt. We willen dit aanbieden in groepen van maximaal 6 personen, in 2 a 3 ochtenden. En natuurlijk mag je, je baby meenemen.

De kosten voor dit pakket zijn 60 euro. De rekening wordt na de eerste ochtend opgestuurd.

Wanneer u interesse heeft in een van de pakketten kunt u deze aanvragen door het onderstaande formulier in te vullen.

Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de algemene voorwaarden (zie het PDF bestand hier onder).

Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, proberen we binnen 24 uur met u contact op te nemen.

Algemene Voorwaarden
PDF – 363,3 KB 1107 downloads